Groeten uit Berg en Dal
ons binnenste buitenland
welkom in Berg en Dal

Rome is gebouwd op zeven heuvelen, maar dat is niets bijzonders, want die heeft Berg en Dal ook. Rome is mooi, maar Berg en Dal is ook prachtig. Rome werd 2000 jaar geleden al bewoond, maar Berg en Dal eveneens, en in beide gevallen door Romeinen. Rome was eeuwen geleden al een geliefd reisdoel, maar dat geldt ook voor Berg en Dal. Beide plaatsen oefenen al sinds mensenheugenis een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op de reiziger. Maar Rome ligt helemaal in Italie en Berg en Dal om de hoek. Dan is de keuze wel heel gemakkelijk. Op naar Berg en Dal dus! Snel naar het kopje albums voor wat voorpret. En tot ziens in Berg en Dal, ons binnenste buitenland. En wat Rome betreft, dat kan altijd nog 'n keer!  

Reacties

erna van vorstenbos op 29-11-2011 17:58

dat ziet er gelikt uit, wanneer en waar kan ik boeken voor een long weekend Berg en Dal?

Tante lidy op 30-11-2011 12:57
Hoi rein het is fantastisch je bent een echte berg en dal er ga zo door
Peter Coelen op 24-12-2011 22:25

Dag Rein,

Een prachtige site met foto`s die me weer eens lekker door Berg en Dal doen "struinen" Nu weet ik ook wat een klappij is. Leerzaam ook dus.

In het klooster van de Montfortanen hebben de kopers van ons huis gewoond.

Ook wel grappig.

De tante`s Erna en Lidy ken ik ook nog wel. Grappig.

Marius en Lies op 23-01-2012 23:18

Hi Rein,hoeveel bergen telt berg en dal eigelijk.Ik lees van engelenberg-boterberg-meiberg-enz enz Nu zou ik graag willen weten hoeveel eigelijk?En dan de laagtes b.v.valkenlaagte enz.Weet jij dat?Ik heb alle fotos weer eens goed bekeken,en dan valt me dat op....al die bergen.enz enz groet van Marius...Wel leuk hoor al die fotos.

Rein op 28-01-2012 23:25

Voor de alpinisten onder ons: in het album  uitgestrekte beukenbossen vindt u onder de foto 'dageraad in de Meerwijk' een overzicht van alle bergen in Berg en Dal.

gerard van miltenburg op 29-01-2012 16:44

Hoi Rein,

Eens uitgebreid je foto's bekeken en veel historie opgedaan over Berg en Dal. Ik wandel er veel en ook met hardlopen kom ik regelmatig door de bossen. Het is een mooie omgeving. Ik vind het erg leuk wat meer van de geschiedenis te weten van panden waar ik langs kom.

groeten van je tennismaatje Gerard

Louise Willemsen op 20-03-2012 14:12

Hallo Rein

Ik heb vele vakantie,s als kind op het landgoed Watermeerwijk in Berg en Dal door gebracht. Mijn Oom en tante woonden daar in het lange witte huis aan het grote grasveld.(Fam. Hegeman).Ze waren in dienst van de eigenaar van het landgoed.Ben na een hele lange periode met vakantie in Hotel Erica terug geweest.Wat is berg en Dal veranderd.Ik miste veel van de mooie oude panden. Ik mocht de Watermeerwijk niet in, was er nog graag één keer binnen de hekken geweest.

 

De duivelsberg bezocht en genoten van de zo bekende omgeving. We komen terug, het heeft veel oude heringeringen op geroepen. 

Ik ben nu 75 jaar, maar we hebben, mijn man en ik  toch nog de drie km.route

op de Duivelsberg gelopen. Geweldig,daarna pannenkoeken gegeten we hebben genoten. Van je site heb ik genoten, de Bergtram Hamer het grote Hotel alles weg. Als kind was de reis met de tram een grote belevenis.

Bedankt groeten Loes Willemsen

 

 

Pauline de Ruijter op 30-12-2012 16:36

Wat een mooie site......prachtige foto's!

Mijn complimenten!

EllLiep op 04-06-2018 14:14
Prednisone Without A Script Poor Nutrition Propecia Cheapest Levitra Professional canadian cialis Mail Order Nexium
Log in of maak een profiel aan op deze site
Als je inlogt of een profiel aanmaakt op deze site kun je sneller reageren en worden je reacties automatisch geupdate met je nieuwe gegevens als je die aanpast. log nu in/schrijf je nu in 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Categorieën